Informatie
 
Notifications
Clear all
Informatie
Posts
Topics

Korea is een bijzonder land...

Wonen en werken in Korea is heel bijzonder. Lees meer over alles wat er gaande is.
3
3

Huisvesting

Vergeleken met vele andere westerse landen heeft Korea een afwijkend huursysteem, dat bestaat uit drie verschillende soorten huur. Het land heeft gekozen voor hoogbouw in plaats van laagbouw en dat heeft consequenties voor het uitzicht.
4
4

Onderwijs

Informatie over de kwaliteit van het onderwijs in Zuid Korea
2
2

Openbaar vervoer

Korea heeft een uitmuntend openbaar vervoer netwerk en het is ook nog eens heel betaalbaar.
2
2

De Taal

Koreaans is een bijzondere taal. Het is een kunstmatige taal en hoewel het Koreaanse alfabet (Hangul) bijzonder gemakkelijk is te leren, het tegenovergestelde is waar voor het spreken.
0
0

Gezondheidszorg

Korea heeft een bijzonder goede gezondheidszorg met heel veel steun van de overheid, maar ook met heel veel particuliere initiatieven.
3
2

Veiligheid

Als je je portemonnee verliest op straat is de kans zeer groot dat het daar na een paar dagen nog steeds ligt.
0
0

Supermarkten

Er zijn heel veel kleine supermarkten op vrijwel iedere hoek van de straat. Voornamelijk CU, 7-eleven en nog heel veel anderen. Het zijn kleine familie winkeltjes die vaak 24 uur per dag open zijn. Dat komt natuurlijk met een prijs, ze zijn over het algemeen duurder dan de grotere supermarkten zoals Homeplus en Costco.
0
0

Verkeer

Zo beleefd als Koreanen zijn in een ontmoeting zo bruut en agressief kunnen ze zijn op de weg.
5
1

Informatie

Hier vind u alle mogelijk informatie over Zuid Korea. U bent vrij om alles te lezen, maar als u een vraag wilt stellen of een reactie geven op een onderwerp dient u zich te registreren via de link in het menu. We zullen proberen om iedere vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

No topics were found here