Notifications
Clear all

Seizoenafsluiting 9 juni

1 Posts
1 Users
0 Likes
72 Views
(@janharinga)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 10
Topic starter  

Vrijdag 9 juni was de seizoenafsluiting van de Hamelclub, de DAK en de DBCK. Samenkomst was in de Sauce Bar en we hebben genoten.

Jac waar was je? Oh, je had Covid en wilde het virus niet met ons delen, dat noem ik nog eens positief egoisme.

We hebben je zeer gemist, maar Andreas gooide zijn hele lijf erin en en met hulp van kanjers als Lubbert-Jan, Henny en nog iemand waarvan ik de naam niet ken ging het allemaal goed en het liep gesmeerd.

De sfeer was prima en het weer ook, de aanwezigheid van onze ambassadeur en vice-ambassadeur verhoogde de stemming nog eens. Weet je wat, er was een terras en we konden buiten zitten met dit mooie weer en daar werd druk gebruik van gemaakt. Nee echt we konden zitten want ik heb geen student gezien, dus dat hielp.

De catering was uitstekend, het fingerfood en buffet daar werd door een ieder naar hartelust gebruik van gemaakt. Voor drank was er ruime keuze en er was zelfs alcohol free van Bavaria, hoera, kon ik een iets anders drinken dan een sapje.

Ja, dan  komen we bij de verloting, hoe verzin je het. Samen met mijn vrouw koop we een hele zooi van die lootjes want dat spekt de kas, en wat denk je dat er gebeurt – we winnen vier keer een prijs. Ook de kaas van vier kilo en nog allerlei bier en drankpaketten. Aangezien ik geen kruiwagen bij me had heb ik hier en daar wat met onze tafelgenoten gedeeld, was dat ook weer opgelost.

Om dit bericht af te sluiten nogmaals, we hebben je gemist maar een ding staat vast, de Sauce bar houden we erin, al was het maar om af en toe daar wat te gaan eten ‘s avonds. De entrée ziet er niet uit maar zodra je binnen bent is dat anders. Wij wensen je een algeheel en spoedig herstel, dat betekent een negatieve selftest.

Wat een gedoe.

Groet Jan Haringa

 


   
Quote