Winterborrel 23 november 2023

Christmas tree in full glory

Op zaterdag 23 november waren we te gast bij Luc en Laurita Herwin. In totaal 25 mensen maakten gebruik van deze gelegenheid om bij te praten en om kennis te maken/vernieuwen. Onder andere met onze nieuwe ambassadeur Peter van der Vliet en zijn echtgenote Joan Mitchell.

De bijeenkomst/samenkomst/feestje begon vanaf 19:00 uur en spoedig was de ruime kamer gevuld met een uiteenlopend gezelschap. Iedereen had voedsel, hapjes en/of snacks meegebracht en werden de tafels gevuld met allerhande lekkernijen.

Jac Damen organiseerde een speciaal evenement, namelijk een wijnproeverij, waarbij de deelnemers mochten proeven van drie verschillende wijnen uit diverse landen en streken, waarna ze een meerkeuze formulier mochten invullen. Ongelooflijk genoeg waren er twee nummers een, namelijk Donald en Joyce Morris, man en vrouw, en echtgenoten die de hoofdprijs (een exclusieve wijn) mee mochten nemen.

Of het winnen van de wijn de oorzaak was weten we niet, maar Donald en Joyce boden aan om voor de volgende bijeenkomst (Lenteborrel?) hun appartement als ‘place to be’ aan te bieden, hetgeen natuurlijk onder groot gejuich door de aanwezigen werd geaccepteerd.

We wensen vanaf hier ook beterschap toe aan Wouter Baan, die met een stevige verkoudheid/griep zichzelf oplegde om met een mondkapje op de avond gedeeltelijk bij te wonen en Onny Jalink, onze plaatsvervangende ambassadeur, die er graag bij had willen zijn maar ook met een verhoogde temperatuur thuis besloot te blijven.

Tot slot, het was een superleuke en gezellige avond en ik (denk namens iedereen) bedankt Luc en Laurita voor jullie gastvrijheid.

Zie sfeer foto’s van de avond hieronder.

Foto's Winterborrel